Camping Lochem

Op vakantie in eigen land? Wil je met je gezin de Achterhoek verkennen en ben je daarom op zoek naar een camping in omgeving Lochem? Dan zit je goed bij Camping Reusterman. Al sinds 1971 is onze camping gelegen in de bosrijke omgeving van Barchem. Wandel of fiets door het schone coulisselandschap, bezoek prachtige kastelen en landhuizen uit de omgeving of maak uitstapjes naar historische steden als Deventer en Zutphen. Met een plaats op onze camping in omgeving Lochem heb je de ideale uitvalsbasis voor een verkenningstocht door de Achterhoek. Onze kindvriendelijke camping is gelegen midden in de natuur en bevat circa 200 ruime plaatsen die door houtsingels gescheiden zijn. Je kunt kiezen om te kamperen in een tent of om een moderne stacaravan te huren.

Heb je vragen over onze camping of wil je graag direct een plaats reserveren? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via 0573-441385, of maak gebruik van de online reserveringsmodule op de website!

Kamperen of een stacaravan huren op een camping nabij Lochem

Gezellig kamperen in een tent te midden van de uitgestrekte bossen in de Achterhoek. Bij Camping Reusterman kan het. Onze camping ligt nabij Lochem, op loopafstand van het dorp Barchem. Daar kun je onder meer terecht voor een supermarkt, bakker en een restaurant. De ruime plaatsen op onze camping zijn voorzien van een elektra aansluiting en een watertappunt. Jezelf opfrissen kan in een van de sanitaire gebouwen die op de camping geplaatst zijn. De ruimte die een tentplek je biedt maakt deze ook erg geschikt voor huisdieren. Deze zijn dan ook van harte welkom als je voor een kampeerplaats kiest!

Wie niet graag in een tent slaapt kan een luxe stacaravan huren. We beschikken over drie volledig ingerichte moderne caravans die van alle gemakken voorzien zijn. Gratis gebruik van ons snelle wifi-netwerk is tevens inbegrepen. De caravans zijn geschikt voor maximaal 4 personen en er mogen geen extra tenten bijgeplaatst worden.

Verken de Achterhoek

Op onze camping in omgeving Lochem is genoeg te beleven voor kinderen, van tafeltennistafels en speeltuinen tot sportvelden. Op warme dagen kan tevens verkoeling gezocht worden in het buitenzwembad. Ook de omgeving zelf is het waard om te verkennen. Vanaf onze camping vertrekken diverse wandel- en fietsroutes door de groene natuur. Maak een tocht over uitgestrekte weides, idyllische landwegen, de rivier de IJssel, en de vele kastelen en landhuizen in de regio.

Maak ook uitstapjes naar nabij gelegen steden als Zutphen en Deventer. In het centrum van de Hanzestad Zutphen zijn diverse bezienswaardigheden uit het rijke verleden van de stad te vinden. Must-sees zijn de Walburgiskerk, gebouwd in Nederrijnse gotische stijl, de Drogenapstoren en de bijbehorende oude stadspoort en de oude resten van de stadsmuur. Ook het historische Deventer heeft een monumentaal centrum. Het middelpunt is de Brink, een centraal gelegen marktplein met diverse horecagelegenheden en het 16e-eeuwse de Waag. Ook de Lebuïneskerk en de Bolwerksmolen uit 1863 zijn de moeite waard.

Reserveer gelijk een plek!

Een gemoedelijke camping in omgeving Lochem gezocht waar je in alle ruimte kunt kamperen? Boek een plaats op Camping Reusterman! Voor meer informatie over de prijzen, voorzieningen, omgeving of andere zaken kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0573-441385 of het online contactformulier.

Direct boeken

WhatsApp chat