Faciliteiten

Op onze gemoedelijke en kleinschalige camping vind je alle faciliteiten die je nodig hebt voor een fijne kampeervakantie op onze leuke Achterhoekse familiecamping. Er is uitstekende wifi, een buitenzwembad voor de warme en zonnige dagen, een schoon sanitair met douches, toiletten en wasbakken en er zijn speeltoestellen voor de kinderen.

Op de camping bieden wij een broodjesservice en een mogelijkheid voor een verfrissend drankje of een boeren roomijsje. In het seizoen komt er ook geregeld een foodtruck. Verder vind je op loopafstand in het dorp Barchem een warme bakker, restaurant en een snackbar/eethuis. De plaatsjes Lochem, Ruurlo en Borculo, welke zo'n 5km verder zijn gelegen, bieden nog meer faciliteiten zoals een supermarkt en winkeltjes.

Dit vind je op onze camping

Zwembad

Zwembad

Een van de populairste plekjes op de camping is toch echt wel het buitenzwembad. Met warme zomerdagen zullen de kids hier prima vertoeven.
Horeca

Horeca

Na een wandeling of fietstocht kun je op het terras of binnen uitblazen onder het genot van een kop koffie, een verfrissend drankje of een boerenroomijsje.

Voor kinderen

Voor kinderen

De kleine kampeerders zullen zich niet snel vervelen. Er zijn diverse speeltoestellen voor kinderen te vinden maar ook een speelbos, sportveld en tafeltennistafel.
Gratis wifi

Gratis wifi

Maak gratis gebruik de wifi op onze camping. Ook bij jouw tent of caravan heb je goed bereik om een berichtje of foto naar het thuisfront te sturen.
Verwarmd sanitair

Verwarmd sanitair

Heerlijk, die warmte in het sanitair. Onze gasten vinden het erg fijn om te kunnen douchen of de afwas te doen in een verwarmd sanitair.
Overdekte fietsenstalling

Overdekte fietsenstalling

Fietsen is een populaire activiteit in Nederland en natuurlijk ook in de Achterhoek. Laad je elektrische fiets op of stal jouw fiets in de fietsenstalling.