Overzicht

Verwarmd sanitair

Wij streven ernaar om het verblijf van onze gasten zo comfortabel mogelijk te maken, zelfs als het gaat om het sanitair. Onze gasten zijn zeer tevreden over ons verwarmde sanitair, dat zorgt voor een aangename ervaring, ongeacht het weer. Op de camping vind je maar liefst drie sanitairgebouwen, elk uitgerust met individuele douches waar je in alle privacy kunt genieten van een verfrissende douche.

Speciale familiedouches

Bovendien hebben we ook speciale familiedouches, die ideaal zijn voor gezinnen met jonge kinderen. Hierdoor wordt het wassen van de kleintjes een stuk gemakkelijker en leuker.

Wij denken aan het milieu

Om verspilling van water tegen te gaan en ons steentje bij te dragen aan het milieu, maken we gebruik van douchemunten. Voor slechts €0,50 per munt kun je genieten van een heerlijke douche. Op deze manier kunnen we samen zorgen voor een duurzaam waterverbruik op onze camping.

Binnen afwassen

Daarnaast begrijpen we dat ook de dagelijkse afwas een belangrijk aspect is van het kamperen. Daarom hebben we faciliteiten voorzien waar je de afwas binnen kunt doen, in een warme en droge omgeving. Voor slechts €0,10 kun je gebruik maken van warm water voor de afwas en de wascabine. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de weersomstandigheden en kun je comfortabel je afwas doen.

Wassen op de camping

Wil je tijdens je verblijf ook wat wasjes draaien? Geen probleem! Op de camping hebben we een handige wasserette waar je gebruik kunt maken van de wasmachines en drogers. Zo blijf je altijd fris en verzorgd, zelfs tijdens je vakantie.