Overzicht

Voor kinderen

Op Camping Reusterman is er meer dan alleen het zwembad! Samen met de nieuwe campingvriendjes kunnen de kinderen zich vermaken met een potje tafeltennis of lekker ravotten in de speeltuin. Voor de voetballiefhebbers is er een sportveld waar ze hun voetbaltalenten kunnen tonen en een balletje kunnen trappen.

De natuur ontdekken

Voor wie graag de natuur verkent en avonturen beleeft, is er het speelbos waar kinderen naar hartenlust kunnen klimmen, klauteren en ontdekken. Hier kunnen ze zich even helemaal uitleven en de wereld om zich heen ontdekken.

Of lekker rustig aan

Voor wie liever even iets rustigers wil doen, hebben we een minibibliotheek waar je leuke boeken kunt vinden om even helemaal bij weg te dromen. Neem een boek mee naar een van de comfortabele zithoekjes en geniet van een moment van ontspanning en rust.

Binnen spelen voor kinderen

En ook binnen is er volop vermaak voor de kinderen! Naast de gezellige sfeer van de binnenruimte, vinden ze hier een airhockeytafel waar ze zich kunnen uitleven en plezier kunnen maken met andere campinggasten.

Wil je meer tips voor leuke uitjes met kinderen in de omgeving? Een dagje uit naar een binnen- of buitenspeeltuin, museum of pannenkoekboerderij.

Lees de omgeving tips