Overzicht

Zwembad

Het 128m² grote buitenzwembad biedt tijdens de warme zomerdagen volop waterplezier aan jong en oud. Of je nu wilt ontspannen in het verfrissende water of volop wilt genieten van waterplezier met het hele gezin, ons zwembad biedt volop mogelijkheden voor jong en oud. De kinderen zullen hier dolle pret beleven terwijl ze spetteren en spelen met hun nieuwe campingvriendjes.

In alle veiligheid zwemmen

En ouders, maak je geen zorgen, vanaf je kampeerplek houd je gemakkelijk een oogje in het zeil terwijl de kleintjes plezier maken in het zwembad. Veiligheid staat bij ons voorop, daarom is het zwembad omheind om extra gemoedsrust te bieden. Zo kunnen zowel ouders als kinderen onbezorgd genieten van het zwemmen en spelen in het water.

Het zwembad op onze kindvriendelijke camping is geopend van ongeveer half mei tot begin september, afhankelijk van de weersomstandigheden. We streven ernaar om jullie een optimale zwemervaring te bieden gedurende de zomermaanden, zodat jullie heerlijk kunnen afkoelen en ontspannen onder de warme zon.