Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes van Camping Reusterman. Wij delen het graag met onze gasten! Je kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook of Instagram.

Zwembad geopend en betere wifi

Zwembad geopend en betere wifi

22 mei 2023

We hebben enkele leuke nieuwtjes en updates om met jullie te delen! Het zwembad heeft een grote onderhoudsbeurt gehad en is sinds Hemelvaart weer geopend. Ook het wifi-netwerk is verbeterd.
SVR-beurzen 2023

SVR-beurzen 2023

20 december 2022

We kunnen weer! Na de online edities van 2021 en 2022, kunnen we komend seizoen eindelijk weer naar de beurzen. Op vier verschillende data vind je ons op de SVR-vakantiebeurs.
Lochem wandelgemeente van het jaar

Lochem wandelgemeente van het jaar

13 mei 2022

Misschien heb je het al gehoord? Lochem is verkozen tot wandelgemeente van het jaar. Een mooie prestatie natuurlijk én helemaal verdiend want het is geweldige wandelomgeving.
Nieuwe aanrijroute

Nieuwe aanrijroute

16 maart 2022

Kom jij dit seizoen naar ons op vakantie? Controleer van te voren even de routebeschrijving. Je kunt de camping alleen nog maar bereiken via de Lochemseweg naar de Looweg.
Terugblik op 2020

Terugblik op 2020

4 januari 2021

We kunnen rustig zeggen dat 2020 een bijzonder jaar was. Opeens waren simpele dingen veel moeilijker en moesten plannen worden gewijzigd. Het leek ons een leuk idee jullie mee te nemen in hoe wij 2020 hebben meegemaakt; als ondernemer, maar ook als persoon.
50-jarig bestaan

50-jarig bestaan

17 december 2020

In 2021 bestaat Camping Reusterman 50 jaar! Natuurlijk zijn er in de jaren ontzettend veel dingen veranderd en deze heeft iedereen op een andere manier meegemaakt. Wij zijn ontzettend benieuwd hoe jullie dit hebben ervaren en naar jullie verhalen.
Foodtrucks

Foodtrucks

4 november 2020

Wegens succes verlengd! Afgelopen jaar hebben jullie kunnen genieten van de heerlijke pannenkoeken van Janet, en de Duitse worsten van de Würstmeister. Door de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen gaan wij dit in 2021 doorzetten.
Watersport

Watersport

1 juli 2020

Wist je dat de Achterhoek diverse watersportmogelijkheden kent? Zo zijn er diverse recreatieplassen waar men kan zwemmen, maar ook windsurfen, kanoën en waterskiën. Lees snel meer en beleef een spetterend en actief dagje uit.
Mountainbikesroutes

Mountainbikesroutes

16 december 2019

Op de mountainbike door de Achterhoek. In 2020 hoopt de gemeente ook de nieuwe mountainbike routes op en om de Lochemse berg te kunnen openen. In plaats van de oude, wat saaie route, worden er nu meerdere korte lussen van zo’n 15 km gemaakt.
Volop in ontwikkeling

Volop in ontwikkeling

1 december 2019

Camping Reusterman is volop in ontwikkeling. Om de kampeerervaring zo leuk mogelijk te maken starten wij met samenwerkingen met andere ondernemers. Denk hierbij aan dagjes uit, horecagelegenheden, interessante rondleidingen/tours in de omgeving en nog veel meer.