Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes van Camping Reusterman. Wij delen het graag met onze gasten! Je kunt ons natuurlijk ook volgen op Facebook of Instagram.

Volg al het nieuws van Camping Reusterman

Laatste kampeerplekken voor de Barchemse 4 Daagse

Laatste kampeerplekken voor de Barchemse 4 Daagse

21 mei 2024 - Camping Reusterman

Er zijn nog enkele kampeerarrangementen beschikbaar voor de Barchemse vierdaagse. Schrijf je snel in voor vier dagen wandelplezier en avontuur van 4 t/m 7 juli 2024. Inschrijven kan nog tot 30 juni. Kies uit afstanden van 15, 20, 30, 40 of 50 km per dag. 

Wandelroutes met kinderen in de Achterhoek

Wandelroutes met kinderen in de Achterhoek

24 april 2024 - Camping Reusterman

We hebben leuk nieuws voor families met kinderen! Er zijn nieuwe kinderwandelroutes beschikbaar in de Achterhoek, en er is er zelfs eentje in de buurt van onze camping.

Tip: Fiets de Tuinroute Lochem-Vorden-Zutphen

Tip: Fiets de Tuinroute Lochem-Vorden-Zutphen

23 januari 2024 - Camping Reusterman

Ben jij een liefhebber van fietsen en tuinen? Ontdek dan de prachtige Tuinroute in de Achterhoek. Fiets door het schilderachtige landschap en geniet van de groene oases langs natuurgebieden, tuinen en landgoederen.

SVR vakantiebeurs

SVR vakantiebeurs

20 november 2023 - Camping Reusterman

Ook in 2024 vind je ons weer op de SVR-vakantiebeurs. Op naar een nieuw campingseizoen! Benieuwd naar de data en de locaties? Lees snel verder. 

Boek nu je vakantie in de Achterhoek

Boek nu je vakantie in de Achterhoek

25 oktober 2023 - Camping Reusterman

Het is tijd om vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Ook in 2024 staan we weer voor je klaar. Of je nu zin hebt om te kamperen onder de sterren, een trekkersplaats zoekt voor een fiets- of wandelvakantie in de Achterhoek of van plan bent om te ontspannen in een comfortabele stacaravan, we hebben voor ieder wat wils.

Watersport

Watersport

1 juli 2023 - Camping Reusterman

Wist je dat de Achterhoek diverse watersportmogelijkheden kent? Zo zijn er diverse recreatieplassen waar men kan zwemmen, maar ook windsurfen, kanoën en waterskiën. Lees snel meer en beleef een spetterend en actief dagje uit.

Hanzejaar Zutphen

Hanzejaar Zutphen

5 juni 2023 - Camping Reusterman

Dit jaar viert Zutphen samen met acht andere Hanzesteden het uitbundige Hanzejaar van 800 jaar bestaan. Een bruisend jaar in deze stad met volop evenementen en activiteiten voor iedereen!

Zwembad geopend en betere wifi

Zwembad geopend en betere wifi

22 mei 2023 - Camping Reusterman

We hebben enkele leuke nieuwtjes en updates om met jullie te delen! Het zwembad heeft een grote onderhoudsbeurt gehad en is sinds Hemelvaart weer geopend. Ook het wifi-netwerk is verbeterd.

Lochem wandelgemeente van het jaar

Lochem wandelgemeente van het jaar

13 mei 2022 - Camping Reusterman

Misschien heb je het al gehoord? Lochem is verkozen tot wandelgemeente van het jaar. Een mooie prestatie natuurlijk én helemaal verdiend want het is geweldige wandelomgeving.

Nieuwe aanrijroute

Nieuwe aanrijroute

16 maart 2022 - Camping Reusterman

Kom jij dit seizoen naar ons op vakantie? Controleer van te voren even de routebeschrijving. Je kunt de camping alleen nog maar bereiken via de Lochemseweg naar de Looweg.

Terugblik op 2020

Terugblik op 2020

4 januari 2021 - Camping Reusterman

We kunnen rustig zeggen dat 2020 een bijzonder jaar was. Opeens waren simpele dingen veel moeilijker en moesten plannen worden gewijzigd. Het leek ons een leuk idee jullie mee te nemen in hoe wij 2020 hebben meegemaakt; als ondernemer, maar ook als persoon.

50-jarig bestaan

50-jarig bestaan

17 december 2020 - Camping Reusterman

In 2021 bestaat Camping Reusterman 50 jaar! Natuurlijk zijn er in de jaren ontzettend veel dingen veranderd en deze heeft iedereen op een andere manier meegemaakt. Wij zijn ontzettend benieuwd hoe jullie dit hebben ervaren en naar jullie verhalen.

Mountainbikesroutes

Mountainbikesroutes

16 december 2019 - Camping Reusterman

Op de mountainbike door de Achterhoek. In 2020 hoopt de gemeente ook de nieuwe mountainbike routes op en om de Lochemse berg te kunnen openen. In plaats van de oude, wat saaie route, worden er nu meerdere korte lussen van zo’n 15 km gemaakt.