Overzicht
21 mei 2024 - Camping Reusterman

Laatste kampeerplekken voor de Barchemse 4 Daagse

Voor de actieve lezers onder ons hebben we spannend nieuws: de Barchemse 4 Daagse komt er weer aan! Dit jaar hebben zich al 507 enthousiaste wandelaars ingeschreven, en er is nog steeds de mogelijkheid om mee te doen.

Inschrijven kan tot en met zondag 30 juni 2024, dus wacht niet te lang!

Wanneer is de Barchemse 4 Daagse?

De Barchemse 4 Daagse vindt plaats van donderdag 4 juli t/m zondag 7 juli 2024. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden, namelijk 15, 20, 30, 40 of zelfs 50 kilometer per dag. Dit biedt voor ieder wat wils, of je nu een doorgewinterde wandelaar bent of gewoon graag een actieve uitdaging aangaat.

Waar overnachten Barchemse 4 Daagse?

Voor degenen die nog op zoek zijn naar een verblijf tijdens dit evenement hebben we goed nieuws: er zijn nog een paar plekken beschikbaar voor ons speciale kampeerarrangement. Geniet van het prachtige Achterhoekse landschap, de gezellige sfeer en het comfort van onze faciliteiten.

Prijzen van het kampeerarrangement

Mis deze kans niet om deel te nemen aan een van de mooiste wandelvierdaagsen van Nederland en tegelijkertijd te genieten van een comfortabel verblijf. Schrijf je snel in en bereid je voor op vier dagen vol wandelplezier en avontuur!

Meer informatie en inschrijven

We hopen jullie allemaal te zien tijdens de Barchemse 4 Daagse 2024!