Overzicht
1 december 2019

Volop in ontwikkeling

Om de kampeerervaring zo leuk mogelijk te maken starten wij met samenwerkingen met andere ondernemers. Denk hierbij aan dagjes uit, horecagelegenheden, interessante rondleidingen/tours in de omgeving en nog veel meer.

De lijst van verschillende arrangementen die te boeken zijn, zal met de tijd worden aangevuld. Wil je je vakantie een extra herinnering mee geven, bekijk dan onze eerste samenwerking met de Keuken van Hackfort.

We zullen de ontwikkelingen zoveel mogelijk delen met jullie door middel van onze nieuwsbrief, social media en op de website. 

In volgende nieuwsbrieven zullen we meer vertellen over eventuele plannen, ideeën waar we mee bezig zijn en zullen we vaak naar jullie mening vragen in de vorm van een stemming tussen plannen. Dingen als: welk idee vinden jullie beter; Plan A, of plan B. Wat zijn leuke plannen om uit te werken die uit de ideeën box komen. Kortom, veel interactie!

Naast de nieuwsbrieven zullen ook onze social media leuke berichten naar buiten gaan brengen. Vergeet dus ook niet deze te liken zodat je niets mist van leuke acties en specials. Denk ook eens aan de buurvrouw of die goede vriend die nog niet van ons heeft gehoord, maar ons toch zou moeten bezoeken.