Overzicht
24 april 2024 - Camping Reusterman

Wandelroutes met kinderen in de Achterhoek

Zoek je een leuk uitje in de Achterhoek om te doen met kinderen in bijvoorbeeld de meivakantie, zomervakantie of herfstvakantie? Ontdek de nieuwe kinderwandelroutes in de Achterhoek, inclusief een route vlakbij onze camping Reusterman. 

Wandelroute 'Avontuur op de Lochemse Berg'

5,70 kilometer - circa 1:30 uur

Voor kinderen van 7-11 jaar is er een spannende wandelroute van 5,7 km, waarbij ze samen met avonturier Tom de Lochemse Berg verkennen. Langs de route komen ze allerlei interessante bezienswaardigheden tegen, zoals een uitkijktoren, diverse planten en bomen, en zelfs de mysterieuze Witte Wieven Koele. Het enige wat ze hoeven te doen, is de rode lijn op hun smartphone te volgen via de gratis RoutAbel app. Als het blauwe pijltje van de route afwijkt, kunnen ze gewoon draaien en verder wandelen om weer op het juiste spoor te komen.

Het startpunt van de route is bij TOP Boetiek Hotel BonAparte, Lochemseweg 37 in Barchem. Veel plezier met wandelen en ontdekken!

Naar de route

Alle kinderwandelroutes in de Achterhoek

Kom op vakantie naar onze rustige en kindvriendelijke camping in de gemeente Lochem en geniet van een mooi verblijf met het hele gezin.