Ga op ontdekking

Onze camping kent een bijzonder mooie wandel- en fietsomgeving. Wist je dat Barchem ook wel het wandeldorp genoemd wordt? De Achterhoek is sowieso een perfecte regio om te fietsen en wandelen. Men kan volop genieten van de prachtige natuur door de ligging midden in de bossen afgewisseld door boerenakkers. Vanaf de camping vertrekken er zelfs enkele wandel- en fietsroutes.

Barchem ligt dichtbij het kleine stadje Lochem dat zeker een bezoekje verdient. Grotere steden in de buurt van de camping zijn Zutphen, Deventer en Doetinchem. De laatste twee zijn ideaal wanneer je een dagje wilt shoppen. De karakteristieke Hanzestad Zutphen staat bekend om zijn lokale specialiteiten. In de zomer zijn er volop activiteiten en festivals te vinden in de steden en nabijgelegen dorpen.

Wat is er te doen in Barchem en omgeving?

Wandelroutes

Wandelroutes

Geniet al wandelend van een mooi stukje Achterhoek. Vanaf onze camping vertrekken er een drietal wandelroutes. Loop door de bossen, weilanden of langs kastelen. De keus is aan jou.

Fietsroutes

Fietsroutes

In samenwerking met Route.nl zijn een tweetal fietsroutes uitgezet welke vanaf de camping vertrekken. Deze nemen je mee door mooie landschappen en leuke dorpjes zoals Ruurlo en Lochem.

Mountainbiken

Mountainbiken

Voor een beetje extra uitdaging zijn de mountainbikesroutes perfect. Het afwisselende landschap van Ruurlo, Lochem en Barchem zorgt voor spannende tracks, klimmetjes en afdalingen.

Gemeente Lochem

Gemeente Lochem

Met een middeleeuws tintje

De gemeente Lochem bestaat uit 11 dorpen en een kleine landstad en kent diverse landhuizen, mooie kastelen en andere prachtige historische gebouwen die zeker een bezoek waard zijn.

Steden in de buurt

Steden in de buurt

Zutphen, Deventer of Doetinchem

In de omstreken van onze camping liggen enkele steden die leuk zijn voor een dagje uit. Ontdek bijvoorbeeld Hanzestad Zutphen of ga winkelen in Deventer of Doetinchem.

Unieke uitjes

Unieke uitjes

Met familie of vrienden

Zin in een uniek uitje in de Achterhoek? Ga bijvoorbeeld solex rijden, huur een e-chopper of elektrische TukTuk. Ook uitjes binnen zijn mogelijk zoals lasergamen of een muziek bingo. Allemaal in de buurt van onze camping!
Binnenactiviteiten

Binnenactiviteiten

& indoor tips Achterhoek

Hoewel de Achterhoek bekend staat om zijn prachtige natuur en buitenactiviteiten, zijn er ook tal van boeiende binnenactiviteiten om van te genieten, vooral als het weer even niet meewerkt.

Kasteel Ruurlo

Kasteel Ruurlo

& Museum MORE

Ontdek de magie van Carel Willink in een van de mooiste kastelen van Gelderland. Een unieke combinatie van het Museum MORE met het kasteel dat omgeven wordt door een prachtige Engelse landschapstuin.
Klimbos Achterhoek

Klimbos Achterhoek

& Pannenkoekboerderij

Een dagje klimmen in de bossen met het gezin? Dat kan bij Heikamp in Ruurlo. Na een spannende & avontuurlijke activiteit hoog in de bomen, sluit je de dag af met heerlijke pannenkoeken van eigen bodem.
Erve Brooks

Erve Brooks

Speeltuin & pannenkoeken

Dagje uit met de kinderen? Ervaar het boerenleven op deze mooie locatie met binnen- en buitenspeeltuin. Tevens zijn er diverse boerderijdieren en kun je er pannenkoeken eten.