Overzicht

Fietsroutes

Handig om te weten is dat er twee fietsroutes direct vanaf de camping starten. Deze zijn samengesteld in samenwerking met Route.nl.

Fietsroute richting Lochem - 32km

Een mooie route voor een middagje fietsen in de Achterhoek. Deze route leidt je door de bossen van het Nationaal Landschap De Graafschap. Onderweg kom je door het gezellige plaatsje Lochem, gelegen aan de rivier de Berkel.

Fietsroute richting Borculo - 70km

Trek er een hele dag op uit en ontdek Berkelland in de Achterhoek. De route brengt je onder andere langs de plaatsen Borculo, Eibergen, vestingstad Groenlo en Ruurlo. Onderweg kom je door een schitterend essenlandschap met oude houtwallen, kleine riviertjes en natuurlijk het Kasteel Ruurlo

Cultuur en fietsen

Houd je van cultuur en wil je de Achterhoek ontdekken tijdens een mooie fietstocht? Dit zijn tips van ons.

Acht kastelenroute fietsroute - 34km

Een zeer bekende fietsroute met een start in Vorden die je langs 8 kastelen in de Achterhoek leidt, met onder andere Kasteel Hackfort, Kasteel de Wildenborch en Kasteel Het Ontstein.

Silo Art route Lochem Beltrum - 59km

Fiets eens langs kunst & cultuur in de omgeving van Barchem! Deze fietsroute neemt je mee langs twee kunstwerken van de Silo Art Tour met bekende werken van Miel Krutzmann en Marcus Debie. Je fietst door de plaatsen Groenlo, Beltrum, Lochem, Borculo en Barchem.

Tuinroute Lochem-Vorden-Zutphen - 60km

Maak een mooie route langs tuinen, landgoederen en kastelen in de Achterhoek. Laat je verrassen! Deze fietsroute kun je vanaf de camping starten.

Natuurlijk zijn er nog veel meer fietsroutes in de Achterhoek. Maak het zo lang als je zelf wilt en kies je eigen route. Fietsen door het achterland van Zutphen, het glooiende landschap van de Achterhoek of ontdek een speciale route voor de e-bike. 

Alle routes in Barchem en omgeving