Overzicht

Wandelroutes

Met een prachtige ligging aan de voet van de Lochemse Berg en midden in de bossen, is onze camping het ideale vertrekpunt voor wandelroutes. Vanaf de parkeerplaats starten er drie wandelroutes in de omgeving. Of je nu een beginnend wandelaar bent of een ervaren wandelfanaat, er is voor iedereen wel een geschikte wandelroute in wandeldorp Barchem en omgeving te vinden. 

Wandelen in de Achterhoek

Achterhoek.nl heeft diverse wandelroutes voor je op een rijtje gezet. Door weilanden, bossen, over bergen en heuvels of langs prachtige kastelen in de Achterhoek. Je kunt zelf kiezen hoeveel kilometer je wandelt, van een korte wandeling van zo'n 6 kilometer tot een dagwandeling van 24 kilometer. Via onderstaande link kun je diverse wandelroutes vinden. Filter op de plaats Barchem.

Wandelroutes in de Achterhoek

Ook Route.nl heeft diverse wandelroutes die je in de buurt van onze camping kunt lopen. Een van onze favorieten is de wandelroute 'Sprookjesachtige doorkijkjes rondom Barchem' met een afwisselend landschap door bossen en groene weidevelden.

Wandelroute rondom Barchem - 10,3km

Doe mee met de Barchemse Wandel4Daagse

Ook zo'n wandelliefhebber? De Barchemse 4Daagse vindt plaats van donderdag 4 juli tot en met zondag 7 juli 2024. Een hartstikke sportief en gezellig evenement waarbij je als wandelaar kunt kiezen uit afstanden van 15, 20, 30, 40 of 50 kilometer. Kom naar de Achterhoek en doe mee! 

Ook in 2024 zijn er kampeerarrangementen voor dit evenement beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.