Wie zijn wij

Een beetje geschiedenis

Voordat opa en oma Stokkink de boerderij Reusterman omdoopten tot camping was het een gemengd boerenbedrijf. In de zoektocht naar nieuwe kansen en mogelijkheden is er in 1971 besloten de boerderij om te zetten naar camping. Eerst met het boerenbedrijf ernaast, later als volledige camping.

Vanaf 1991 werd het stokje doorgeven aan de volgende generatie; Bennie en Annemarie. In de eerste jaren samen met opa en oma, en later met zijn tweeën. Nog altijd zijn dit de gezichten die je overal op de camping zult zien. Annemarie zul je voornamelijk treffen bij de ontvangst op de receptie en Bennie is voornamelijk werkzaam op het terrein. Sinds 2018 tref je ook de 3e(!) generatie; Dennis. Dennis is de oudste zoon van Bennie en Annemarie en is naast zijn werkzaamheden op het terrein veel bezig met het online aspect van het bedrijf.

Camping Reusterman nu

In de afgelopen 50 jaar is er veel veranderd, maar één ding is altijd hetzelfde gebleven: het persoonlijk contact met onze gasten. Wij vinden het belangrijk goed contact te hebben met onze gasten om een warme en gemoedelijke sfeer te creëren. Duidelijk voor ons is dat onze gasten dit ook als zeer prettig ervaren; er zijn gasten die wij al meer dan 40(!) jaar mogen verwelkomen.

Ben je nou nieuwsgierig geworden naar de camping? Neem dan contact met ons op en hopelijk mogen we jullie verwelkomen!

Neem contact op

Familie Stokkink - Camping Reusterman

Dennis, Annemarie & Bennie